donderdag 28 augustus 2014

GHC stapt over op groene stroom
Groene velden en nu ook groene stroom. Voetbalvereniging GHC uit Leiden, spelend in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal, heeft gekozen voor Sepa Green uit Enschede. Nederlands nieuwste en snelst groeiende energieleverancier wekt voordelige energie op in eigen biomassacentrales.
GHC bestuurslid de heer Anand Soekhoe en Lucas Riethoven, Senior Accountmanger bij Sepa Green, tekenden een contract (zie foto). De overeenkomst behelst de levering van gas voor de komende drie jaar. Bovendien krijgt GHC een vergoeding voor ieder clublid dat zich aanmeldt bij Sepa Green. ,,Wij houden van duurzaamheid, van een stabiele zaterdagvereniging en nu hebben we een duurzaam contract gesloten. Dit straalt vertrouwen uit. Het betreft een prachtige win-winsituatie", stelt bestuurslid Soekhoe verheugd vast. ,,Niet alleen zijn wij verzekerd van fors goedkopere energie, ook pakt dit gunstig uit voor mens, maatschappij en milieu. Als voetbalclub vervullen we immers een maatschappelijke functie."

Landelijk netwerk
Biomassa is de sterke (en groene) kracht van Sepa Green. Senior Accountmanager Lucas Riethoven:  Sepa Green is volop bezig met het uitrollen van een landelijk netwerk. ,,We koppelen partijen aan elkaar, zoals nu met GHC en haar leden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten