donderdag 28 augustus 2014

Soms is het leuk om je week, werkervaringen te delen

Gedurende zo een week doe je leuke contacten op en kom je vaak bij particulieren maar ook bij ondernemers binnen en mag je ook nog eens in hun keuken kijken (en ook proeven).

Restaurant De Zwaan
Zo was ik deze week o.a. op bezoek bij Restaurant De Zwaan in Katwijk. Een Sfeervol a la carte restaurant, uniek gelegen, direct aan de kust, met uitzicht op zee en een gerenommeerde keuken met diversen vis- en vleesspecialiteiten. U moet daar echt een keer gaan eten of gaan drinken. De kwaliteit, hoeveelheid en prijs hebben mij in ieder geval verrast.

Website: http://www.restaurantdezwaan.nl/ 

Restaurant Rhodos
Ik was deze week ook te gast bij restaurant Rhodos gevestigd aan de Turfmarkt in Leiden en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Leiden. De Griekse identiteit is nog steeds duidelijk merkbaar bij Rhodos, maar dan die van het moderne Griekenland.. restaurant Rhodos heeft een authentieke kaart bestaande uit moderne en traditionele gerechten.

Website: http://www.rhodosrestaurant.nl/ 

Koetshuis De Burcht
Het à la carte restaurant is lekker dineren voor een betaalbare prijs. Koetshuis De Burcht heeft een Nederlands-Franse keuken en werken met verse en zoveel mogelijk regionale producten.
Website: http://www.koetshuisdeburcht.nl/ 

Rembrandt Hotel Leiden 
Midden in het historische centrum van Leiden staat ons sfeervolle Rembrandt Hotel, met uitzicht op Molen de Valk en de Oude Singel. Wist u dat Rembrandt Hotel Leiden ook een restaurant heeft?! Website: http://www.rembrandthotel.nl/site/restaurant/ 
Website: http://www.rembrandthotel.nl/site/home-nl/ 

Nieuw in Leiden. BREE 33
Eind maart 2014 hebben Viggo Melgert en Sander Vrijbloed de wijnbar-restaurant van Bourgogne als restaurant van Bourgogne| BREE33 nieuw leven in geblazen. Een bijzondere formule voor het restaurant en een herindeling van de toen bestaande zaak maakt het restaurant, nu op de begane grond, tot een gezellige huiskamer, waar het goed toeven is en waar genoten kan worden van de creatieve kook innovaties van Sander.
Sander heeft zijn opleiding gekregen bij bekende restaurants in de omgeving van Leiden, De Beukenhof en de Moerbei . Na enkele jaren als chef-kok de scepter te hebben gezwaaid In den Doofpot (Leiden) is hij nu samen met Viggo een eigen restaurant begonnen in “Van Bourgogne | BREE33”

Viggo heeft uitgebreide horeca ervaring. Vanaf 1998 tot 2012 was hij bedrijfsleider van het zeer populaire “Stadscafe van de Werff” in Leiden. In 2012 vertrok hij naar Curaçao om als manager bar-restaurant Pampus aan het Waaigat na een reorganisatie weer op de kaart te zetten. Eind maart 2014 begon hij met Sander als partner het Restaurant “Van Bourgogne | BREE33”.Website:http://www.vanbourgogne.eu/ 

Waarom teveel voor gas en stroom betalen als het goedkoper kan?
Interesse in gas en stroom van Sepa green? 
Ik nodig u van harte uit om uw jaarafrekening te e-mailen voor een vrijblijvende offerte voor stroom en gas. 

U mag mij ook bellen.

Met vriendelijke groet,

Lucas Riethoven
Mobiel: 06 – 11358519
E-mailadres: l.riethoven@sepagreen.nl
Twitter:@sepagreenleiden.nl
Website: www.sepagreen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten