woensdag 3 september 2014

Aannemersbedrijf Sloos en Zoon B.V. en Steenplaza Leiden, van harte welkom bij Sepa green

Sloos & Zoon b.v. 
Sloos & Zoon b.v. is een familiebedrijf opgericht 11 oktober 1956 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf op het gebied van grond- en straatwerk. De hoofdwerkzaamheden van Sloos & Zoon b.v. zijn het uitvoeren van grond-, straat-, en rioleringswerkzaamheden.
Door onze jarenlange ervaring met het uitvoeren van diversen projecten, in drukke stadscentra, stationsgebieden en authentieke grachten in combinatie met vakbekwaam personeel en onze grote flexibiliteit hebben vele opdrachtgevers de weg naar ons weten te vinden.
Contact: Sloos & Zoon BV - Admiraal Helfrichweg 7 - 2315 VC Leiden - Tel: 071 – 5211687
Website: http://sloosenzoon.nl/ 


Steenplaza Leiden

Lounge, romantisch, kindvriendelijk of modern. Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De inrichting van de tuin is in deze tijd steeds belangrijker geworden. Men besteedt steeds meer aandacht aan de indeling, materialen en kwaliteit. En daarvoor ben u bij SteenPlaza aan het juiste adres! SteenPlaza Leiden staat voor kwaliteit bij het leveren van de beste tuin materialen. Onze vakmensen bieden u een groot assortiment sierbestrating en aanverwante artikelen en geven u advies voor een juiste keuze. Met een bezoek aan SteenPlaza Leiden krijgt uw droomtuin vaste vorm. Overtuig uzelf en bezoek onze showroom.

Contact: Steenplaza Leiden B.V.‎, Admiraal Helfrichweg 5, 2315 VC Leiden. Tel: +31(0)71 – 7113434, Fax: +31 (0)71 – 7113435
Website: www.steenplazaleiden.com


Sepa Green    
Uw leverancier voor elektriciteit en gas.
Interesse?
Bel of mail met Lucas Riethoven:
l.riethoven@sepagreen.nl
06 - 11358519

Website: www.sepagreen.nl
Twitter:  @sepagreenleiden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten