maandag 8 september 2014

Anders ondernemen
Op maandag 8 september waren Rick Luiten ik van Sepa green ENERGY B.V. aanwezig bij opening van het netwerkseizoen van de BV Leiden met Aad Ouburg als een van de sprekers. Ik kan u vertellen dat dit zeer inspirerend was. 


De gekozen locatie was dit keer BMW Den Haag.


Aad Ouborg is de eigenaar/directeur van de Ouborg Group. Princess Household Appliances dat in september 1995 werd opgericht - een bedrijf in huishoudelijke artikelen met een afzetgebied over de hele wereld verkocht hij in 2011. Hiervoor werkte Aad Ouborg bij Van der Valk Hotel Gilze met zijn eerste baan als kelner en daarna was hij directeur/eigenaar van BaByliss, een bedrijf over persoonlijke (haar)verzorging.
Als ondernemer werd Ouborg meerdere malen gelauwerd. Hij kreeg een eervolle vermelding als Sales Manager van het Jaar 1997, in 2002 ontving hij de Guts And Glory Award voor zijn vindingrijke en gedurfde aanpak als ondernemer, en in 2005 ontving Aad Ouborg de vakjuryprijs TM Awards Echie voor sterkste merk in de Benelux.

De rode draad in de activiteiten is een aanbod wat het alledaagse overstijgt. Of het nu het kofferassortiment, hockey-assortiment betreft met als ambassadeurs hockeyspelers uit de wereldtop, monumentale panden, luxe hotels of eersteklas entertainment: De Ouborg Group streeft ernaar om plezier en kwaliteit toe te voegen aan het leven én het ondernemen van onze klanten.


Tijdens de presentatie van Aad Ouborg kwam ook De Oranje Generaal voor en kwam zelfs live zijn verhaal vertellen. Wat heeft Aad Ouborg met de De Oranje Generaal te maken zult u zeggen? Lees hier het verhaal.

Aad Ouiborg heeft twee boeken uitgebracht waarvan de laatste op 15 mei 2014 uitkwam. De titel van het boek is “Anders ondernemen” en zeker aan te raden.

Langs deze weg dank aan de BV Leiden, BMW Den Haag, Aad Ouborg en De Oranje Generaal voor de leuke, gezellige en inspirerende avond.








Sepa Green  
 

Uw leverancier voor elektriciteit en gas.
Interesse?
Bel of mail met Lucas Riethoven:
l.riethoven@sepagreen.nl
06 - 11358519

Website: www.sepagreen.nl
Twitter:  @sepagreenleiden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten