maandag 15 september 2014

DLT Media verspreidt tijdschriften naar 30.000 locaties

Wij zijn een gespecialiseerde verspreider van tijdschriften naar kwalitatieve locaties met een hoog lezersbereik. Dit doen wij momenteel in Nederland, Groot Brittanniƫ, Ierland en Zuid Afrika. Wij verspreiden momenteel maandelijks 500.000 exemplaren verdeeld over meer dan 300 titels naar 30.000 locaties, waar wij meer dan 20 miljoen lezers bereiken. De door DLT Media aangeboden services versterken de marketingactiviteiten van uitgevers en resulteren in verhoogde verkopen, tevreden adverteerders en een grotere merkbekendheid.

Directe toegang tot een groot lezersbereik
Ideaal voor product introducties
Lange termijn commitment van locaties
Jaarlijkse audit door Ernst & Young conform HOI oplage regels
Bouw merkbekendheid, genereer nieuwe lezers en ondersteun
   adverteerders


Wij hebben unieke producten en diensten ontwikkeld gebaseerd op kennis van directe distributie van tijdschriften naar bedrijven en instellingen met een lobby of wachtruimte. Deze locaties kiezen bewust voor een professionele partner met een breed assortiment. Onze distributie strekt uit naar branches als: Kappers, Tandartsen, Huisartsen, Horeca, Fysiotherapeuten, Fitness centra, Autodealers, Modewinkels en meer. 

Het verspreiden van tijdschriften naar locaties met een wachtruimte heeft vele voordelen zoals: 

Adverteerders - het bereiken van een publiek dat meer geneigd is op een advertentie te reageren - recent onderzoek heeft aangetoond dat meer dan 80% van lezers in wachtruimten actie ondernemen gebaseerd op content van gelezen tijdschriften, ongeacht dit redactionele content is of een een advertentie - onderzoek heeft aangetoond dat het lezersbereik per exemplaar in wachtruimten 13,75 keer hoger ligt dan een exemplaar dat via de detailhandel de consument bereikt.
Lezers- tijdschriften lezen is nog steeds de nummer 1 activiteit tijdens het wachten in een lobby of wachtruimte tijdens een bezoek aan de kapper, tandarts, etc...
Uitgeverijen - mogelijkheden om nieuwe lezers aan te trekken.

Door onze ervaring en specialisme zijn wij de afgelopen 12 jaar in staat geweest een kwalitatief netwerk van locaties op te bouwen. Dit netwerk strekt zich uit over heel Nederland en biedt locaties binnen een grote variƫteit aan branches en lezersgroepen. Wij bieden de mogelijkheid een op maat gemaakte verspreiding die de marketingactiviteiten van uitgeverijen uitstekend ondersteunt.

________________________________________________________________

Steeds meer mensen stappen over naar Sepa Green. 
Ook DLT Media mogen wij als nieuwe klant verwelkomen.
Wij nodigen u van harte uit om uw jaarafrekening te e-mailen naar leiden@sepagreen.nl voor een vrijblijvende offerte voor stroom en gas.
U mag ons ook persoonlijk bellen voor een vrijblijvende afspraak: 088-0124898.


Sepa Green Leiden
Telefoon:088-0124898
E-mailadres: leiden@sepagreen.nl
Website: www.sepagreen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten